Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ltrans/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Despre Lazar Trans - transport intern si international de marfa
Menu

Despre

Lazar Trans este ajutorul serios, profesionist si de nadejde atunci cand vrei sa faci un transport rutier de marfa. Fie ca este vorba de transport de marfa intern sau international, marfa neperisabila sau perisabila, transport frigorific, transport ADR, transport containere, colete, cereale sau transport de confectii pe stendere Lazar Trans este un partener deschis oricarei propuneri pentru ca marfa transportata sa ajunga in cel mai scurt timp si in deplina siguranta la destinatie.

Firma de transport rutier este infiintata in anul 2007 si inca de la inceput clientii au fost mai mult decat multumiti. De atunci si pana acum parcul auto si posibilitatile noastre de transport marfa au crescut considerabil, ajungand astazi sa putem oferi servicii de transport rutier fara a tine seama de complexitatea transportului sau exigenta clientului pentru ca suntem siguri ca marfa transportata va ajunge in cele mai bune conditii si in timp util cu o promtitudine greu de egalat.

Spatiul de logistica propriu ce masoara peste 1000mp este situat aproape de centrul Romaniei, in Onesti, ne permite sa depozitam in conditii de siguranta marfa transportata atunci cand este cazul marind astfel posibilitatile atat ale noastre cat si ale clientilor nostri.

Gama completa de servicii de transport rutier si posibilitatea depozitarii marfurilor in depozitul propriu ne diferentiaza de ceilalti transportatori oferindu-ne astfel posibilitatea sa oferim oferte personalizate de transport indiferent de natura lui.

Daca esti interesat sa lucrezi cu noi sau ai intrebari legate de serviciile noastre de transport te invitam sa ne CONTACTEZI si vei primi consultanta de specialitate gratuit pentru fiecare proiect de transport marfa in parte.

EnglishFrenchGermanItalianRomanian